Click for Brisbane, Queensland Forecast

donderdag 31 mei 2012

Weer lekker samen wonen

Tijd om terug te keren naar mijn mannetje en weer full-time te gaan samen wonen.
Dat miste ik steeds meer,het alleen zijn door de weeks,en het alleen wakker worden heb ik nou wel gezien.
Rim moest natuurlijk voor zijn werk in het hostel slapen,en was alleen in onze weekenden bij mij. Rim had ook een stuk minder moeite met slapen in herrie dan ikke. 
Okee het was natuurlijk fijn om een rustig woon/slaap plekje erbij te hebben maar het is nu rustiger in het hostel aan het worden. Op 1 juni is het officieel winter en hoewel het geen winter is zoals in NL maar het is wel koud voor de Ozzie's! Dus komen er steeds minder bezoekers. Vinden wij niet erg! Lekker rustig!! :-)
Er zullen zeker nog wel nachten bij zitten met geluidsoverlast,maar dan kom ik er hopelijk met mijn oordopppen goed door heen. Het scheelt gewoon heel veel geld als we het huisje opgeven en weer allebei in het hostel wonen. De laatste maanden dat we hier werken willen we nog ff goed sparen.
We zijn van plan om na ons aanstaande bezoek van Ray en Danielle ( Yeeeh leuk!!) half juni op ons gemakje te gaan solliciteren en dan hopen we igg voor eind september ofzo een nieuwe baan te hebben en gaan we weer een nieuw avontuur aan..... met een wat beetje fatsoenlijke werktijden hopelijk en vooral een fijne rustige woning!!

Het werk is nu echt heel leuk geworden omdat het rustiger is. Niet zo stressvol. Rim hoeft niet veel mensen weg te sturen vanwege dat ze herrie maken en kan meer nachten door slapen dus het maakt zijn baantje wel wat relaxter.
Het is echt leuk hoe wij saampjes het hostel " runnen"  We hebben natuurlijk nog een manager maar die is er nooit als wij dienst hebben. Dan zijn wij in "charge" hahaha
Rim en ik zijn een goei team :-) Ik hou hem op de hoogte van alles wat er gebeurd en wat de gasten betreft en hij helpt mij vaak. Zo doet ie b.v de eerste lading was aanzetten,want op zat en zondag is het druk met uitchecken en als we een grote groep hebben krijg ik het soms niet gedaan in mijn dienst.
Laatst was mijn collegaatje ziek,( ik werk op zat en zondag een paar uur samen met hele leuke collegaatjes, voor de rest sta ik alleen bij de receptie ) en Rim ging later slapen,na zijn dienst was afgelopen om 9 uur, om mij mee te helpen. Lief he!
En als er lastige mensen zijn, zoals de zatlappen, dan hoef ik Rimko maar te bellen die boven zit en hij is er meteen. Dat voelt voor mij heel veilig. Nou hebben we ook werkers in ons hostel,backpackers die werken part-time voor gratis accomodatie, en daar kan ik ook wel op vertrouwens als er problemen zijn. Zo komt het nog wel eens voor dat er mensen illegaal verblijven en dan houden we met zijn alle het in de gaten. Het is een leuk clubje,allerlei nationaliteiten.
Nu het rustiger is heb je ook meer tijd om mensen te leren kennen en ff een buurtje te maken. Sommige gasten blijven nu weken of maanden hangen,omdat het wintertijd is,of omdat het goedkoper is weet ik niet, maar het is wel gezellig om een vaste groep te hebben.
Nou maar hopen dat de kinders in het hostel zich goed gedragen en dat de buurman duikshop niet de motor van de duikboot elke dag om 7 uur laat draaien om te kijken of ie het nog wel doet.....

Nou dus dat was het laatste " nieuws" weer. Daar zullen jullie het mee moeten doen ;-)

donderdag 17 mei 2012

Facebook voor de niet-facebookers

ff kijken of dit werkt.....
Als je op de regel die hier onder staat klikt, kun je dan mijn facebook pagina zien? En reacties lezen?
Ik plaatst namelijk veel vaker iets op facebook, omdat het makkelijk is, dan dat ik hier iets schrijf. Dus ik dacht als ik nu jullie mee kan laten kijken op ons Facebook pagina, zonder dat je zelf Facebook hebt, das misschien wel leuk!Met veel korte verhaaltjes en fotootjes.

klik hier voor facebook van Ingrid en Rimko

Mocht het niet lukken dat gaat dit berichtje dadelijk weer de prullenbak in. Goed geprobeerd dan toch he :-)