Click for Brisbane, Queensland Forecast

donderdag 10 december 2009

Just some thoughts....


Wat een heerlijk gevoel is het om te weten dat dit de laatste winter in Nederland is! Afgezien van bezoekjes dan he. Ik ben de donkere dagen zo ontzettend beu!( and don't even get me started about christmas ) Rimko heeft er minder of geen last van, maar ik heb er genoeg van.Die lelijke kale bomen.... de regen, s'ochtens in het donker de deur uit, in het donker pas weer naar huis.... bah! Laat het winter zijn met veel sneeuw en vorst, met mooie blauwe luchten,en dus de zon, dan hebben we er nog iets aan.Zoals vorig jaar vond ik het wel leuk.Lekker buiten geschaatst.Ben benieuwd, als ik dit over een jaar terug lees of ik er dan nog zo over denk!Als we smelten in de zon, of lekker in de zee/zwembad dobberen hahaha

We hebben nog geen ticket geboekt, maar we zijn ons wel al aan het orienteren.Het zal zoiezo augustus worden.Dan heeft Rimko al vakantie en zou het onzin zijn om te wachten tot september.
We hebben er zo'n zin in! Nog steeds geen twijfels of zenuwen.Zin om de wereld te verkennen.Zin om naar dat mooie warme land te gaan. Ons planeetje is zo mooi,de diversiteit die er is in natuur en in het dierenrijk, ik wil ze allemaal ontmoeten, ontdekken, en niet alleen tijdens een vakantie.
Het zou toch zonde zijn als we alleen maar het kleine stukje van de wereld zouden kennen dat Nederland heet? Rim en ik voelen ons op vakantie altijd meteen op ons gemak, we voelen ons overal wel thuis. Misschien ook omdat we elkaar hebben maar ook omdat we graag nieuwe dingen ontdekken, we nieuwsgierig zijn en we niet veel materialistische spullen nodig hebben.

Zo langzaam aan zijn we begonnen met spullen verkopen, opruimen en weggooien. Zondag naar de vlooienmarkt, onze eerste bak geld verdienen ( ahumm...) zodat we in Australie straks een nieuwe inboedel kunnen kopen. Wel lekker hoor, minder spullen in huis. Het geeft een soort van rust.
We hebben nog veel te regelen, maar gelukkig hebben we daar dan nog genoeg tijd voor.
Ik ga weer even op markplaats kijken of er nog wat geboden wordt.....