Click for Brisbane, Queensland Forecast

zondag 29 mei 2011

ff lache

Voor diegene die hem nog niet kennen...Hij is zo schattig!!
Gekke Australiers, is het al niet erg genoeg dat MENSEN auto mogen rijden zonder instructeur of rijbewijs....?!

gna gna

Nu even een kort berichtje, omdat ons laptoppie even in de revisie is geweest ( thanks nogmaals Mark! ) dus loop ik een beetje achter met mailtjes e.d, maar binnenkort meer hier!
Ondertussen mijn 1e verkoop op de markt gehad en het viel niet tegen.De reacties op mijn spulletjes waren heel erg positief en leuk! Vooral mijn lampjes waren in de smaak gevallen. Heb zowaar dus ook wat winst gemaakt :o)
Nu ga ik even wat extra dingen maken om de kraam op te leuken en dan ben ik voortaan elke week op Eumundi markets te vinden. Maar daar vertel ik dus binnenkort meer over.

maandag 16 mei 2011

10 jaar !! :o)

Dat moest gevierd worden:
Rimmy en ik zijn al 10 jaar heel happy bij mekaar!
Gingen we weer een lekker lang weekend Byron Bay van maken. Stukje rijden maar is zo'n mooi gebied. 
En zo begon de, jawel vrijdag de 13e :
Een lunch bij een strandhuisje..."nee hoor,het is een geroosterde paprika dip, zitten geen noten in" 
Uhm...en wat voel ik nu dan kriebelen in mijn keel? En waarom wordt ik zo rood als een tomaat? Nou, nou? Meneer de chef ff zelf aangesproken en jawel, en zat ook walnoot doorheen! Fuk fuk fukkerdefukfuk!
Meteen een pilletje gepakt en toch maar naar de EHBO voor de zekerheid,want een anafalactische shock vond ik toch minder gezellig op ons jubileum feestje.
Bij de emergency aangekomen zagen ze meteen wat het was, ( ik denk dat mijn knalrode lichtelijk opgezwollen kop het verraadde hihihi ) en er werd geen tijd verspild; voor ik t wist lag ik aan het ECG apparaat, de bloeddruk meter, het zuurstofgehalte in mijn bloed metertje aan mijn vinger en kreeg ik Prednison en nog n pilleke.
Omdat ik me niet zo heel slecht voelde vroeg ik of ze niet meteen spuiten in me wilde duwen ;o) Ze waren heel lief in het kleine ziekenhuisje en hielden me gewoon goed in de gaten.
Omdat ik bibberde van de kou kreeg ik lekkere warme dekentjes

Rimmy verveelde zich, en ze hadden niet eens een stoel voor hem!Hahaha
2 uur later vonden ze het wel welletjes want er was niet meer veel spannends te zien aan me en mochten we gaan. Met een recept op zak en dus nog even langs de apotheek, en daarna toch nog uit eten geweest! Want intussen was het 8 uur en hadden we nog niks gevierd/ gegeten ;o)
100x nagevraagd naar de ingredienten natuurlijk.
Die avond toch maar vroeg naar ons nestje gegaan ( tentje,het was maar 8 graden s'nachts maar met slaapzak en dekbedje toch lekker knus en warm )
Was trouwens dezelfde camping als het andere Byron Bay verhaaltje, heel gezellig met de bushkippen rond om ons heen ( gobbel gobbel :)
De rest van het weekend was verder echt wel kei leuk geweest, met dikke ijsco's en mooie wandelingen dus hebben we het toch wel heel goed gevierd!!


voor de Australie kenners hoef ik niks te zeggen,voor de anderen: Byron Bay lighthouse,meest oostelijkste punt van Oz.

och ut is hier zoooo mooi
Toch nog goed "opgedroogd" na de vrijdag de 13e ;o)

Vette wandeling gemaakt naar deze waterval in Springbrook NP.

ohhhh....pot met goud...

Daar is mijn pot met goud...hahaha Die natte dweil daar is mijn '10 jarig mannetje'