Click for Brisbane, Queensland Forecast

dinsdag 22 september 2009

Leuk weekend!

Afgelopen zaterdag en zondag hadden we een heel leuk weekend.Zaterdag zijn we naar Scheveningen gereden want er was weer een forumuitje georganiseerd met de mensjes van Xpdite, die ook aanstaande emigranten naar Australie zijn.
Ik had er al heel veel zin in, want het is zo lekker om met mensen te kletsen die hetzelfde doel hebben, en die je dus goed begrijpen.
Het was superweer, zonnetje en 24 graden, dus het had geen betere plek kunnen zijn dan in Scheveningen.We wilde er een beetje vroeg zijn, ook al begon de bbq pas om 18.30, omdat we dan lekker op 'n terrasje konden hangen.
Femke, de initiatiefneemster, Jowen,Gwen,Kathren en Alie waren er ook al vroeg, dus we hebben gezellig iedereen leren kennen.Femke hadden we al eens ontmoet,das ook een gezellige.
Om 18.30 was iedereen er en konden we beginnen met bbq-en.Het was wel lekker maar helaas 'n beetje weinig.Maar mocht de pret niet drukken!
We hebben veel leuke nieuwe mensjes leren kennen,o.a een paar gezellige brabanders en een stel die ook dezelfde richting in gaan als wij.Zij gaan al dit jaar, ze hebben net te horen gekregen dat ze het visum hebben.Das handig, dan kunnen zij alvast bekijken hoe het er daar aan toe gaat; waar een leuke buurt is om te wonen,hoe het zit met de werkgelegenheid,we onze a.s 4x4 kunnen kopen etc etc
We kunnen hun volgen met hun weblog en natuurlijk de verhalen op het forum Xpdite.
Rimko en ik hadden lekker een hotelletje geboekt want om s'avonds laat nog naar huis te rijden, hadden we niet zo'n zin in.
Om 23.45 gingen we samen met de laatsten de strandtent uit om richting huis of hotel te gaan.We hadden een super lekker hotel,de NH in Den Haag. Heerlijke bedden,luxe badkamer en we mochten uitchecken tot 17.00!Fijnhijn!

Zondag dus op ons gemak uitgeslapen, en lekker lang gebadderd.( later als ik groot ben wil ik ook een bad! :o)
Omdat het gelukkig nog steeds goed weer was hebben we de zondagmiddag weer doorgebracht aan het strand en in een leuk strandtentje lekker geluncht.

Dus een heerlijk weekend en leuke mensen leren kennen, dit gaan we snel weer overdoen!

1 opmerking:

Femke zei

Het was inderdaad erg gezellig, nu op naar onze visa!!!! Dan doen we het in Australie een keertje over (op een centraal gelegen gebied ofzo). Wellicht nog een keertje in nederland voor vertrek, maar ik stem toch ook wel voor Australie.
Succes met de visum aanvraag en ik lees wel weer hoe het allemaal gaat.

Groetjes Femke