Click for Brisbane, Queensland Forecast

donderdag 29 september 2011

Nieuw adres

Ja ja voor de zoveelste keer moeten jullie weer gaan krassen en tippexen in jullie adressenboekje want we hebben weer een nieuw adres.

Dus kom maar weer op met de leuke kaartjes / tekeningen / pakjes / pepernoten / DonaldDuckjes / hagelslagen ( of is het hagelslagjes? ) of ander lekker of leuk spul waar jullie van af willen :o)

Goed opschrijven he Dikkiedik en Babs!

Rimko en Ingrid ( of andersom, dat mag natuurlijk ook ;o)
Postbox 190
Byron Bay
NSW 2481
Australia

We hebben nu een postbus, lekker makkelijk. Als jullie langs willen komen dan mailen we wel ff het echte adres door hahaha. Maar we willen in principe geen post bij het hostel laten komen, en mochten we weer eens ooit verhuizen dan blijft dit adres gewoon bestaan en hoeven we niet moeilijk te doen met adreswijzigingen.
Ons nieuwe adres is in New South Wales, een andere staat dus dan Queensland. Sydney ligt ook in de staat NSW. Nou maar hopen dat het niet te merken zal zijn dat we hier weg gaan....QLD staat n.l bekend als the sunshine state, en dan woonde we ook nog eens in the Sunshine Coast!
Oh that reminds me... nu moeten we een nieuw kenteken halen, jammer, want dan hebben we straks geen REI meer. ( Rimko En Ingrid he Patje ) 

Binnenkort meer over hoe onze nieuwe banen en leefomgeving is.
We hebben wel al onze proefdagen gehad, en mijn werk lijkt me echt leuk, en Rim vind zijn baantje wel relaxt, maar hoe het wonen daar zal zijn is nog ff afwachten.
To be continued.....

Groetekes Skippie en Ziggy
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Anoniem zei

test

Rimko en Ingrid zei

Als het goed is zouden de reacties nou weer moeten werken...probeer maar of het lukt, laat het me weten via mailtje als het niet door komt.

Anoniem zei

Nou nog eens proberen dan. Klote It-ers... sorry Mark ;o) Waarom iets veranderen als het goed gaat? Ze hebben de Spam filters aangepast--> "beter" gemaakt...euhm NOT!
Ik hoop niet dat we veel van jullie leuke reacties hebben gemist :o(

Anoniem zei

test (ikel)ikke ;o)

Anoniem zei

Hai
is er weer iets veranderd
Nou heb het adres in ieder geval
Het was in ieder geval een goed
uitgelegd verhaal.Nu met veel zin
aan de gang he.Hoop dat de omgeving
net zo mooi is als waar jullie eerst
woonden.
Liefs uit Zeelandia xxx

Anoniem zei

hoi Ingrd en Rimko alles naar jullie zin met het nieuwe baantje van jullie ik hoop dat het jullie daar wat de omgeving betreft net zo mooi is als waar je eerst woonde .groetjes uit Knegsel.

Anoniem zei

hoi luitjes
bevalt het een beetje op jullie nieuwe stek?
en werkplek?
hier gaat ook alles zijn gangetje wij gaan zaterdag even een weekje naar turkije (ach wat vervelend})
maar dan schiet de tijd wel op..heel veel lieve knuffels Annemieke en een piaskus voor rimkox