Click for Brisbane, Queensland Forecast

zaterdag 4 september 2010

Mijn 1e verjaardag in Oz

Je wordt hier met de dag ouder..... time flies when your having fun!


Bedankt allemaal voor de smsjes en mailtjes en berichtjes op dit weblog!
Hoe we het gevierd hebben? Natuurlijk met taart! En Rim had een lekker buiten ontbijtje klaar gezet.











Maar het was echt niet alleen maar fun de laatste tijd.
Omdat we zoveel moesten regelen en niet alles gladjes verliep zijn we niet in de vakantie sfeer.En dat was eigenlijk wel de bedoeling! We dachten hier en daar wat regelen, en dan weer leuke dingen doen en de omgeving verkennen. Maar het blijkt meer werk dan we dachten. Ook zitten we niet zo gunstig gelegen met ons vakantie appartementje, want al gauw moesten we een dik uur rijden om ergens iets te regelen.
Uiteindelijk plukken we wel de vruchten ervan, maar ik had het wel echt ff gehad de laatste week.Werd er een bietje sjagerijnig van. Maar das gelukkig zo goed als allemaal achter de rug en gaan we weer genieten.
Nu hebben we een gruwelijk gave nieuwe auto 4x4 en een huurappartementje voor een half jaar ( kan verlengd worden maar dat moeten we dus even bekijken als het bevalt. ( als je ons nieuwe (tijdelijke) adres wilt mail me dan even )
Morgen/overmorgen zullen we de foto's van onze nieuwe trots en ons appartementje op het blog zetten.... ik hou het nog ff spannend ;o)  hihihi

Mijn verjaardag was kei leuk geweest ( want niks regelen natuurlijk! ) en echt Ingkie weer : 26 graden en blauwe lucht!
We zijn naar een mooi gebied gereden waar we gingen wandelen. We kwamen door een heel knus leuk dorpje waar ze veel terrasjes en winkeltjes hebben. Rimko vond het een Suske en Wiske dorpje :o)
Daar gaan we zeker nog eens naar terug om te lunchen en te winkelen voor aparte spulletjes voor in huis.
Hieronder een paar plaatjes van dat gebied:
Zo'n schattig huisje zou ik wel willen!
Heel mooi subtropisch regenwoud
Beetje koud om naar de waterval te zwemmen
De "lachende"mooie vogel: de Kookaburra. Hij deed mooi poseren voor mij!
En de dag hadden we leuk afgesloten met een etentje met Stefan en Marijn. Waarom alleen Marijn en ik een bord voor ons neus hadden? Is niet omdat wij zo sloom eten ( nou ja, ook wel een beetje misschien ) maar omdat ons eerder bestelde gerecht rauw geserveerd werd.... en het was geen Sushi ofzo maar een kip ( !!! ) gerecht.Rim maakte net een grapje over die kip toen de foto gemaakt werd. 

De toetjes waren wel heel goed! hahaha

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Super leuk om te horen dat je een goede verjaardag hebt gehad, alleen wel minder dat het zoveel geregel nog is. Maar dat gaat allemaal goed komen ;)

Ik wil zeker jullie adres hebben, want ik kom zeker even langs in oktober! Laat maar weten hoe we er moeten komen hahaha. Kan nog niet zeggen wanneer maar we komen aan op de 7de en vertrekken de 12de (door naar Sydney) dus ergens daar tussenin LOL.

Groetjes uit saai Belgiƫ :P

Anoniem zei

Het ziet er goed uit allemaal! Zijn jullie al een beetje geaklimatiseerd ondertussen?
Is daar niet iets als een Rantstad Bouw? voor Zimkey? Kan hij zijn gereedschap vast uit het vet halen :-)
Nog geen heimwee ? Ik ben benieuwd naar jullie 4x4 en naar het volgend huisje.
Groetjes,
Bert-Jan

Anoniem zei

Hoi Ingrid hier een berichtje uit Knegsel fijn dat je een ander huisje hebt gevonden.ik wil graag je adres hebben voor als ik het in mijn hoofd haal om te gaan vliegen hi hi groetjes Tante Ine en Ome piet